Vasile Blaga, despre cererea de revocare a lui Tăriceanu: O vom depune când o să avem majoritate în Senat

| 16 feb, 18:10

Cererea PNL de revocare din funcție a președintelui Senatului va fi depusă când liberalii vor forma o nouă majoritate în această Cameră legislativă, a declarat, luni, copreședintele PNL Vasile Blaga.

"Am spus și nu am ascuns-o: discutăm pentru a se crea o nouă majoritate în Senat. Am dori, de exemplu, ca o judecătoare, o magistrată, să completeze CCR și nu un cetățean desemnat doar pe criterii politice. Avem discuții cu toată lumea și vom avea în continuare. Să nu uite domnul Tăriceanu cum a ajuns dânsul președintele Senatului, dându-l jos pe Crin Antonescu. O nouă majoritate, așa a spus CCR când am fost și eu schimbat, are dreptul să își nominalizeze un nou președinte", a afirmat Vasile Blaga, după întâlnirea grupului senatorilor liberali, conform Agerpres.

Despre o eventuală susținere din partea UDMR pentru candidatul PNL la CCR, Blaga a spus: "Nu pot să vă confirm, nici să vă infirm în acest moment".

Citește și: EXPLOZIV! Manevrele PNL pentru formarea unei majorităţi în Senat: Se negociază pe bani

Schimbarea președintelui Senatului este o prioritate pentru PNL, dar nu prima dintre acestea, a punctat, la rândul său, copreședintele liberal Alina Gorghiu.

"Este o prioritate pentru noi, dar nu este prima. Avem astăzi două teme importante. În interiorul grupului s-a discutat de comisia de anchetă pentru autostrada Comarnic-Brașov. La Camera Deputaților se discută despre o comisie de anchetă pe Fondul de rezervă al prim-ministrului cheltuit discreționar, pe criterii politice, de Victor Ponta, cel care la momentul înscăunării ne-a spus că nu va aloca deloc bani discreționar din Fondul de rezervă. Sunt teme care ne preocupă", a spus Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 feb, 20:30
liviuioan
--SERBARILE GALANTE--
-cu mic dejun inclus , pacat ca protagonistii din episodul pilot--BAI VIORICA--au sanse mari-sa serveasca una mica intr-o incinta pazita de un--caprar si un buldog . In rest--vamesii asteapta-banutii de argint , supervizati de noile modele--care au scapat de arestari .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ