VICTOR PONTA, atac la liberali: Ziua şi demagogia. Caragiale e depăşit total!

| 16 feb, 18:03

Primul-ministru s-a grabit sa dea o replica liberalilor, odata ce a aflat despre ce planuri au, in legatura cu infiintarea a doua comisii de ancheta parlamentara care sa analizeze activitatea Executivului.

Desi nu a apucat sa se intoarca inca la Palatul Victoria, dupa vizita de aproape o saptamana, facuta peste Ocean, in SUA, Victor Ponta nu a ratat ocazia sa le dea un raspuns liberalilor, amintind celor care poate au uitat ca, in 2013, vechiul PNL avea ministri in Executivul condus de actualul premier.  “Ziua si demagogia: PNL vrea ancheta parlamentara contra Guvernului din 2013 – in 2013, PNL era IN GUVERN!!! Caragiale e depasit total!”, suna mesajul postat in urma cu doar cateva zeci de minute de catre primul-ministru, pe contul sau de Facebook, drept raspuns la initiativa PNL.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Manevrele PNL pentru formarea unei majorităţi în Senat: Se negociază pe bani

postare 3 350x80 Ponta reactioneaza la intentia PNL privind ancheta parlamentara: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

 

 

 

Partidul National Liberal a anuntat, luni, prin vocea copresedintelui Alina Gorghiu, ca va cere infiintarea a doua comisii de ancheta parlamentara, “care sa cerceteze risipa pe care PSD o face marca inregistrata a actualei guvernarii”. Una, la Camera deputatilor, cu privire la modul de cheltuire a banului public  referitor la Fondul de rezerva al Guvernului, cealalta, la Senat, in cazul proiectului autostrazii Brasov-Comarnic, catalogat de aceeasi sursa drept “un alt exemplu de impletire a incompetentei, coruptiei si risipei in privinta unui proiect care este extrem de important pentru infrastructura din tara noastra”.

ALINA GORGHIU FANE 1 350x287 Ponta reactioneaza la intentia PNL privind ancheta parlamentara: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ