Vasile Turcu, fostul acționar al Clubului Dinamo, audiat la DNA

| 24 feb, 10:29

Fostul acționar al Clubului Dinamo Vasile Turcu este audiat, marți dimineața, de către procurorii DNA într-un dosar privind transferul unui jucător.

Vasile Turcu a facut o dezvăluire, după ce DNA a anunțat ca investighează un posibil blat la meciul cu Lazio Roma din 2007.

Vasile Turcu a spus, în urmă cu o săptămână, că președintele clubului italian, Claudio Lotito, i-a propus să încaseze bani negri în transferul lui Radu Stefan, de la Dinamo la Lazio, efectuat dupa meciul direct din Liga Campionilor.

"Eu am fost cu Borcea și cu Becali la Lazio, am semnat contractul cu ala (Lotito - n.red.). Mi s-a propus și mie să-mi dea bani și așa și așa. Am refuzat. Am zis ca eu vreau totul pe hârtie. S-a încercat. Adică, am dedus eu că nu vor să mai plăteasca TVA-ul. Am semnat contractul la 5 dimineața", a spus Turcu pentru ProSport.
Acest scandal a inceput după ce fotbalistul Cristi Pulhac a declarat că a avut suspiciuni la acel meci.

Ulterior, fostul acționar dinamovist Vladimir Cohn a spus că blatul a fost făcut de Cornel Dinu și Cristi Borcea, iar prețul a fost transferul lui Radu Ștefan la Lazio Roma, câteva luni mai târziu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ