VEDETELE TVR: Ce salarii colosale primesc Mircea Dinescu sau Cornel Nistorescu

| 23 mai, 2014

Sumele sunt publicate de către salariații TVR, care au semnat o petiție prin care îi cer demisia lui Stelian Tănase. Societatea Română de Televiziune (SRTv) a atras în anul 2013 venituri din taxa TV de 316,3 milioane de lei şi venituri din publicitate în valoare de 20,9 milioane de lei, potrivit raportului de activitate al TVR pe anul trecut.

Angajaţii TVR atrag atenția că, sub „domnia” actualului șef interimar al televiziunii publice, postul a ajuns la o audiență medie de 0,6%!

Iată sumele așa cum au fost ele prezentate în petiția trimisă astăzi presei:

- Mircea Dinescu - 6220 euro net/luna de la TVR 1 si 2560 euro net/luna de la TVR 2, la care se adauga reclama pe fata la propriul restaurant

- Cornel Nistorescu - 2500 euro/luna

- Ion M. Ionita (plecat intre timp) – 3000 euro/luna

- Daniel Apostol – 2000 euro/luna

- Timeea Bereczki – 4000 lei/luna

- Miruna Munteanu - 6000 lei/luna de la TVRi

- Florin Iaru - 6400 lei pe luna pe TVR2

- Liviu Mihaiu are un contract special. Daca nu are mai mult de doua editii pe luna este platit cu 1.300 de euro pe editie, daca are peste trei, se multumeste cu 1000. Total, 13.100 de euro/sezon, scrie Reporter Virtual.

Citeşte continuarea pe RomâniaTv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ