ActiveWatch Agenţia de Monitorizare: TVR să explice de ce nu a mai difuzat interviul cu Traian Băsescu

| 14 mai, 2014

Organizaţia ActiveWatch - Media Monitoring Agency solicită conducerii televiziunii publice să comunice public de ce postul TVR 3 a oprit difuzarea unui interviu cu preşedintele Traian Băsescu.

 

Interviul era programat pentru ziua de 13 mai, în emisiunea 'Totul la vedere', produsă de TVR Timişoara şi prezentată de Brânduşa Armanca.

'Ediţia în care era difuzat interviul cu preşedintele Traian Băsescu primise deja aprobare din partea TVR 3 pentru a fi difuzată. Ulterior, s-a luat decizia nedifuzării ei pe acest canal cu acoperire naţională şi a fost difuzată numai de canalul regional, TVR Timişoara', se arată într-un comunicat al ActiveWatch, transmis miercuri Agerpres.

Organizaţia solicită conducerii TVR să comunice public motivul acestei decizii, adăugând că asupra ei 'planează suspiciuni îndreptăţite de cenzură şi care riscă să afecteze din nou credibilitatea instituţiei'.

'Reamintim că în luna februarie Directorul General Interimar al TVR, Stelian Tănase, a oprit abuziv difuzarea documentarului 'Moştenirea clandestină' pe canalul TVR Moldova. De asemenea, solicităm Comisiei de Etică şi Arbitraj a TVR să analizeze dacă decizia nedifuzării interviului cu Traian Băsescu s-a făcut cu respectarea tuturor regulamentelor şi procedurilor interne şi nu constituie o decizie abuzivă şi arbitrară a conducerii TVR3', se mai arată în comunicatul ActiveWatch.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ