Elena Udrea: mă pot pregăti pentru o bătălie cu Victor Ponta la prezidenţiale

| 13 mai, 2014

Deputata Elena Udrea, membră PMP, a declarat marţi că se poate pregăti pentru un duel cu Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Noi suntem consecvenţi şi spunem că după 25 mai îl vom susţine pe cel mai bun, noi aşa am fost învăţaţi în politică, aşa am învăţat noi politică de la Traian Băsescu, să mergi cu cel mai bun. Pentru alegeri vom merge cu cel care are capacitatea să adune electoratul în jurul lui, cel care poate să se bată cu Victor Ponta în mod credibil, pentru că la domnul Ponta nu argumentele sunt armele în competiţie, ci scandalul. Deci, vedeţi zilele acestea că bătălia este una a vorbelor, şi nu a faptelor şi trebuie un candidat care să poată lupta cu Victor Ponta pe terenul lui, în mocirlă, acolo unde se duce bătălia astăzi din cauza domnului Victor Ponta şi să-l învingă cu armele lui. Aştept pe cineva care să ducă bătălia în stilul domnului Victor Ponta şi să-l şi bată pe acesta", a afirmat Udrea, conform Agerpres.

Întrebată dacă ea îndeplineşte aceste cerinţe, Udrea a răspuns că se poate pregăti pentru asta.

'Eu mă pot pregăti pentru asta. Vă spuneam că noi ne pregătim cu cei mai buni. Până în momentul acesta cred că este evident că Victor Ponta şi PSD se bat doar cu doi oameni, cu Traian Băsescu şi cu mine. Eu mi-aş dori din suflet ca ceilalţi colegi din partidele de centru-dreapta să intre în această bătălie şi să mai ia din efortul pe care îl facem noi, pentru că e greu ca doi oameni să se bată cu un sistem, cu sistemul PSD, sistemul baronilor din teritoriu şi tot ceea ce reprezintă PSD-ul', a susţinut Elena Udrea.

În opinia sa, cea mai mare provocare va fi la alegerile prezidenţiale din noiembrie iar membrii PMP se pregătesc pentru momentul acela. 'Marele meci din noiembrie 2014 va fi câştigat de noi', este de părere Udrea.

Ea a mai spus că după 25 mai va fi anunţat şi reprezentantul PMP pentru prezidenţiale, menţionând că în acest moment nici alte partide nu au un candidat. 'Toată lumea se fereşte să spună dacă intră în această competiţie care înseamnă bătălia pentru Preşedinţia României', a adăugat deputata.

Elena Udrea a jucat tenis marţi cu Ruxandra Dragomir, care candidează pentru un mandat de senator în Bucureşti din partea PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ