Băsescu vrea să clarifice nelămuririle Guvernului referitoare la politica externă

| 13 mai, 2014

Consultările dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au început, marţi, la Palatul Cotroceni.

La aceste consultări participă ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, şi secretarul de stat în Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu.

Preşedintele Traian Băsescu l-a invitat pe premierul Victor Ponta la consultări pentru clarificarea nelămuririlor Guvernului referitoare la politica externă, de securitate şi de apărare a României.

Şeful statului a recomandat ca la aceste consultări să participe toţi membrii Guvernului sau, cel puţin, miniştrii care fac parte din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

Anterior, premierul Victor Ponta a anunţat marţi că va transmite în cursul zilei solicitarea oficială preşedintelui Traian Băsescu pentru organizarea în cel mai scurt timp a unei şedinţe extraordinare a CSAT 'pentru a analiza situaţia creată, a lua o decizie clară unitară şi instituţională şi a asigura coordonarea funcţionării instituţiilor statului român în faţa provocărilor şi a extrem de complicatei situaţii care evoluează la graniţa României'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ