Veste bună anunţată de RATB: "Circulaţi fără card şi nu luaţi amendă"

| 11 feb, 10:42

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) și-a epuizat stocul de carduri și acestea nu se mai găsesc la multe dintre chioșcurile din București. Conducerea regiei dă asigurări că nimeni nu va lua amendă de la controlori în cazul în care nu şi-a putut cumpăra card de călătorie.

 

 

Pentru un moment, RATB a rămas în pană de carduri. "Au fost anumite situaţii când s-au terminat cardurile distribuite la centrele din Bucureşti. Noi am demarat o procedură de achiziţie pentru carduri din luna decembrie a anului trecut şi cei doi furnizori câştigători ne-au asigurat că în această săptămână se va rezolva problema, vor fi aduse noi carduri. De exemplu, luni au fost distrubuite în tot Bucureştiul 2.000 de carduri“, a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Acesta a spus potrivit adevarul.ro: "Există o colaborare între centrele de vânzare şi corpul de control. Călătorii care nu au avut de unde să îşi cumpere carduri nu vor fi amendaţi".

Reprezentenţii regiei promit că situaţia va fi remediată în această săptămână, odată cu sosirea noilor carduri de călătorie.

Reprezentenţii regiei promit că situaţia va fi remediată în această săptămână, odată cu sosirea noilor carduri de călătorie.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ