Veste şocantă pentru elevi! Ce propunere fără precedent au făcut parlamentarii

| 28 oct, 2013

Parlamentarii PDL vor să desfiinţeze vacanţa de vară a elevilor, pe motiv că aceasta durează prea mult, iar părinţii nu au unde să-i lase pe micuţi cât timp ei sunt la serviciu.

Parlamentari PDL propun ca elevii sa mearga la scoala si in timpul vacantei de vara, motiv pentru care au propus un proiect de lege care prevede infiintarea unei scoli de vara.

Parlamentarii care au venit cu ideea considera ca o vacanta de trei luni este prea mult pentru elevi, dat fiind ca parintii au concedii de doua, trei sau patru saptamani, iar in restul perioadei, cei care au grija de micuti sunt la serviciu iar copiii raman nesupravegheati, potrivit realitatea.net.

Pentru a evita asemenea “dezastre”, democrat-liberalii cer ca in timpul verii sa se organizeze cursuri, majoritatea urmand sa aiba un caracter cultural-educativ. Astfel, cei mici ar putea face drumetii, ar putea merge la concerte sau ar putea vizita orase si tari straine, spun sustinatorii proiectului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ