VICTOR CIORBEA către jurnalişti: Nu mă mai faceţi agramat, că am fost şef de promoţie

| 08 sep, 2014

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a decis daca va ataca sau nu la Curtea Constitutionala ordonantele pe Legea Educatiei si Legea alesilor locali, insa nu a anuntat si ce hotarare a luat.

Ciorbea i-a asigurat pe jurnalisti ca va spune ce a decis saptamana aceasta, cel tarziu saptamana viitoare.

Luni dimineata, la sediul Avocatului Poporului, are loc un protest organizat de ACL fata de lipsa de reactie a acestuia pe ambele ordonante. Manifestantii au anuntat o pichetare pentru toata saptamana.

Pe de alta parte, Ciorbea i-a "certat" pe jurnalistii care au scris in repetate randuri ca Avocatul Poporului nu ajunge la o decizie si ca declara mereu ca va face acest lucru "in curand". "Agramat n-am fost niciodata, am fost sef de promotie si nu ma mai faceti agramat, ca ma supar! Este ultima declaratie, daca mai scoateti vorbe din context si mai puneti puncte, puncte. Am luat decizii pentru toate marile probleme ale Opozitiei si voi incerca sa va dau solutiile si motivarile saptamana aceasta si la inceputul saptamanii viitoare", a promis Victor Ciorbea.

Intrebat ce parere are despre protestul ACL prelungit organizat in fata sediului Avocatului Poporului, Victor Ciorbea a raspuns: "Ma bucur ca sunt acolo, nu ma deranjeaza, doar sa nu faca scandal prea mare, in rest sunt bineveniti. Vad, insa, ca si Primaria Generala, si Jandarmeria dau aprobari pe cate o luna. De ce nu generalizeaza, sa ii avem pe ei la paza, sunt mai tineri, mai placuti?".

Victor Ciorbea a declarat, saptamana trecuta, pe 2 septembrie, ca nu a vazut inca textul OUG care le permite primarilor sa treaca de la unpartid la altul fara sa isi piarda mandatul si ca un raspuns va fi posibil "de saptamana viitoare incolo", in contextul in care PNL a cerut ca ordonanta sa fie atacata la Curtea Constitutionala.

De asemenea, Opozitia a criticat si schimbarile la Legea educatiei, care prevede, printre altele, organizarea unui sesiuni de BAC in plus, in primavara, iar presedintele Traian Basescu i-a cerut Avocatului Poporului sa o conteste.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ