Victor Ponta, alături de Barack şi Michelle Obama, la un dineu oficial, la New York

| 24 sep, 2014

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Sârbu, au fost invitaţi la dineul găzduit de Barack şi Michelle Obama. Cele două cupluri s-au fotografiat împreună, iar Ponta a postat apoi imaginea pe pagina sa oficială de Facebook.

Premierul Victor Ponta se află în aceste zile la New York unde participă, alături de peste 120 de şefi de state şi de guverne, la Adunarea Generală a ONU. Miercuri, Victor Ponta a participat, împreună cu soţia sa, Daciana Sarbu, la o recepţie oferită de preşedintele SUA, Barack Obama, şi soţia sa, Michelle. Premierul a postat şi pe Facebook o fotografie de la eveniment.

"La Receptia oferita de Presedintele SUA! Si Barack Obama si eu am fost total eclipsati de doua doamne superbe", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ameninţarea reprezentată de gruparea Statul Islamic, Ucraina şi de asemenea situaţia epidemiei Ebola sunt principalele teme ale summitului ONU de la New York.

Citeşte şi: Principalele subiecte discutate de Victor Ponta cu liderii Adunării Generale a ONU în SUA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ