Victor Ponta, aşteptat la Piteşti. Printre dezbateri, construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu

| 20 mar, 2014

Primul ministru al Guvernului României şi, totodată, preşedintele PSD este aşteptat astăzi în Argeş. Victor Ponta va participa la dezbateri pe mai multe teme, printre care şi cea privind construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu.

În jurul orei 16.00, Victor Ponta este aşteptat la Instituţia Prefectului, unde, cel mai probabil, va participa la instalarea în funcţie a noului prefect de Argeş, iar de la ora 17.00, la Universitatea “Constantin Brâncoveanu”, unde se va întâlni cu oameni de afaceri argeşeni şi cu reprezentanţi ai Sindicatului Automobile Dacia, informează adevărul.ro

Printre temele care vor fi dezbătute se numără construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu, recent anunţată de Guvern ca fiind prioritară, dar şi realizarea centurii de Vest a municipiului Piteşti. După aceste întâlniri, premierul va lua parte la şedinţa Consiliului Judeţean al PSD Argeş.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ