Victor Ponta câștigă în războiul cu Traian Băsescu și în bătălia ratingurilor

| 13 noi, 2013

Vremea în care toţi românii erau ochi şi urechi la Traian Băsescu a trecut de mult, fapt arătat şi de către agenţiile de rating: luni, ora 20:00, Traian Băsescu a fost prezent la o emisiune TV, obţinând un rating de 2,4, în timp ce Victor Ponta, prezent la aproximativ aceeaşi ora (19:00), însă duminică, s-a bucurat de un rating de 5,7.

Lipsa de interes faţă de Traian Băsescu se explică prin faptul că preşedintele României nu mai prezintă credibilitate. Au fost atât de mult momente în care şeful statului a lansat intoxicări („Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedinte, pentru ca nu stie sa respecte aceasta functie” – august 2013 „Nu îl văd pe Crin Antonescu preşedinte” – septembrie 2013, „Dreapta l-ar sustine pe ANTONESCU in turul 2 la prezidentiale” -  noiembrie 2013) şi a minţit (ex. „demisionez în cinci minute”) încât orice ar zice acum nu mai prezintă interes. Astfel, se poate traduce şi ratingul de numai 2,4 obţinut luni seară, în timp ce premierul Victor Ponta a obţinut un rating de 5,7, însă duminică seară.

Lipsa de interes faţă de Băsescu mai este dată şi de faptul că românii s-au săturat de scandal şi luptă, exact ce a făcut şeful statului în toţi aceşti 10 ani de mandat. Cetăţenii vor linişte şi o abordare constructivă, exact ceea ce oferă premierul Victor Ponta şi de aceea este şi urmărit.

Un lucru este cert: mandatul lui Traian Băsescu se va încheia în 2014, însă până atunci va continua să facă rău adversarilor politici şi implicit României (animalul politic Băsescu nu are scrupule şi nu contează pe cine sacrifică pentru a-şi atinge scopul). Pe de altă parte, Victor Ponta pare capabil să-i facă faţă cu brio lui Băsescu şi să-i limiteze puterea pas cu pas.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 2013
cantautor
imi place ca esti sincer...
"Victor Ponta pare capabil să-i facă faţă cu brio lui Băsescu şi să-i limiteze puterea pas cu pas"..
intr-adevar pare capabil,dar nu e...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ