Victor Ponta, despre cardul de sănătate: „E o idee modernă. Am lucrat foarte mult cu cei de la SRI, STS”

| 11 mai, 22:03

Victor Ponta a vorbit despre cardul de sănătate, precizând că sistemul este unul modern şi că în spatele „lobby-ului” făcut împotriva acestui document electronic stau alte interese.

„Este un proiect iniţiat de fostul Guvern, preluat în 2012 de noi, am lucrat foarte mult cu cei de la SRI, STS. Evident că ştiam că introducerea acestui card numai anul ăsta va aduce 250-300 de milioane de euro economii, bani care vor rămâne la sănătate”, a spus premierul Victor Ponta la Digi24.

De asemenea, acesta a recunoscut că într-adevăr ca orice sistem nici acesta nu este perfect. „Dar pe de altă parte există un lobby împotriva acestui card”, a declarat premierul

Cât despre cozile la cardurile de sănătate, Victor Ponta a precizat că oamenii au fost anunţaţi dinainte şi că inevitabil aşa se întâmplă „dacă vii în ultima zi”. „Este imposibil ca un sistem să funcţioneze din prima. Ideea de a avea un card eletronic este o idee modernă, care ne va aduce mari economii. O să fac o analiză după primele săptămâni de la aplicare”, a precizat Ponta, potrivit sursei citate, menţionând că având în vedere că există 14 milioane de beneficiari sistemul funcţionează.

Citeşte şi: Ponta: Mă aşteptam să fie opoziţie la introducerea cardurilor de sănătate. Voi duce bătălia până la capăt

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ