Ponta îi răspunde lui Iohannis şi explică de ce a plecat "de capul lui" în Emiratele Arabe

| 11 mai, 21:23

Premierul Victor Ponta a luat act de declarațiile președintelui Klaus Iohannis și a spus că de acum încolo nu va mai pleca de capul lui în vizite externe și înainte de a pleca va suna personal la Cotroceni să-l informeze pe Iohannis.

”Noi aveam această vizită programată cu un an înainte. Am cerut toate datele de la SIE, de la Ministerul de Externe

A fost o comunicare precară între ministrul de Externe și domnul Comănescu, consilierul domnului președinte. Trebuia să pun eu mâna pe telefon și să-i spun eu președintelui, poate era mai bine așa (...) De acum încolo voi pune mâna pe telefon și voi vorbi direct cu președintele”, susține Victor Ponta.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat anterior că premierul Victor Ponta nu a discutat cu el în prealabil despre vizita pe care șeful Executivului a efectuat-o în statele din țările arabe, arătând că aceasta este o "metodă inedită de a face politică externă".

"Victor Ponta a plecat pe cont propriu. Nu a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în statele din Arabia", a declarat Iohannis, la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea din Polonia.

Șeful statului a precizat că premierul Victor Ponta l-a informat după ce a revenit din vizita din statele arabe că a avut "niște discuții senzaționale, nu știm exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ