PONTA, după discursul lui IOHANNIS în Parlament: Am dat cele mai puţine Ordonanţe de Urgenţă

| 09 feb, 18:48

Premierul Victor Ponta s-a arătat deschis la propunerile făcute de președintele Klaus Iohannis, în cadrul discursului susținut, luni, în plenul reunit al Parlamentului și l-a învinovățit, încă o dată, pe fostul șef al statului, Traian Băsescu, de data aceasta pentru numărul mare de Ordonanțe de Urgență, adoptate de Guvern, anul trecut.

"Un mesaj constructiv nu poate fi decât de salutat", a spus Victor Ponta, referindu-se la propunerile de parteneriat făcute de președinte Parlamentului și Guvernului.

Întrebat de jurnaliști ce spune despre criticile aduse, de Klaus Iohannis, cu privire la numărul mare de ordonanțe, adoptate de Guvernul României, de-a lungul timpului, Victor Ponta a respins acuzațiile. "În 2014, Guvernul pe care îl conduc a emis cele mai puține Ordonanțe de Urgență, din ultimii 15-20 de ani, în condițiile în care, la Palatul Cotroceni, aveam un președinte care bloca activitatea și nu promulga nicio lege, votată de Parlament", a declarat Victor Ponta, referindu-se la Traian Băsescu.

Premierul a adăugat că actuala "conlucrare" cu președintele Klaus Iohannis îi "scapă", în prezent, pe guvernanți de această grijă. În context, Victor Ponta a fost întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu OUG 55/2014, declarată de CCR ca neconstituțională, motiv pentru care legea de aprobare a fost retrimisă la Parlament.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS: Îmi doresc un Parlament puternic


"Eu sunt prim-ministrul. Ce va face Parlamentul vă rog să întrebați. Eu sunt șeful Guvernului, sunt convins că știți", a declarat Victor Ponta, îndepărtându-se de jurnaliști, cărora nu le-a mai răspuns, în ciuda insistențelor lor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ