Victor Ponta: Gică Popescu este un om care a făcut multe lucruri bune pentru România

| 09 oct, 2014

Victor Ponta a transmis, joi, un mesaj de "la mulți ani" fostului jucător de fotbal Gică Popescu, cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani.

"La mulți ani, Gică Popescu! Este un om care a făcut multe lucruri bune pentru România și căruia îi doresc să treacă cu bine peste toate greutățile", a scris Victor Ponta pe Facebook.

În plus, premierul a adăugat că încă mai are tricoul lui Gică Popescu în biroul de la Palatul Victoria și se mândrește cu acest lucru.

Citeşte şi: Protest EXTREM al lui Gică Hagi. "Vreau SĂ SUFĂR!"

Gică Hagi şi alţi jucători din generaţia de aur au fost astăzi la penitenciar pentru a fi alături de căpitanul lor de echipă.

Citeşte şi: Gică Popescu îşi sărbătoreşte cele 47 de primăveri în inchisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2014
Ion Anghel
Ponta iesi acasa !!!
printre traditionalul "la multi ani !" sunt sigur ca i-a mai strecurat si un cadou ca, na, numai asa poate sa ii mearga sa mai castige cate un vot ca pe cale normala nu o sa ii mai mearga niciodata !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ