Victor Ponta, întâlnire de URGENŢĂ cu Klaus Iohannis

| 19 mai, 11:30

Situaţia românului răpit în Burkina Faso este gestionată de celula de criză de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite şi toate comunicările publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizând că preşedintele Iohannis a fost informat şi că foarte posibil se va întâlni marţi cu acesta.

El a precizat că discuţia cu Iohannis va fi legată atât de românul răpit, cât şi de nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltării, confirmând totodată că ministrul Aurescu se întoarce marţi la Bucureşti.

"Este o situaţie specială şi există o celulă de criză", a spus Ponta.

După ce a precizat că se va întâlni foarte posibil marţi cu preşedintele Iohannis şi a amintit că este necesară o nominalizare pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ponta a fost întrebat dacă va negocia. "Ce să negociez ?", a întrebat Ponta, iar după ce presa i-a explicat că se referă la românul răpit, premierul a adăugat: "Vreau să comunice celula de criză, să nu răspund ciudat la întrebări ciudate".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ