Victor Ponta: La anul, salariul minim pe economie va fi 1.200 de lei

| 29 ian, 11:55

Victor Ponta a anunţat, în cadrul unei dezbateri pe tema sărăciei şi incluziunii sociale, că salariul minim pe economie va creşte în 2016 până la 1.200 de lei.

Victor Ponta: "Anul acesta salariul minim este 1.050 lei, iar cu siguranță anul viitor va fi de 1.200 lei. Cred cu adevărat că stabilirea unei limite mai mari a venitului minim reprezintă o măsură cu care putem să mișcăm în mod concret situația în bine", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Premierul spune că există bani pentru această creştere, dar şi pentru alte alocaţii-

"Creșterea alocațiilor pentru copii sau a celor pentru persoanele cu dizabilități nu sunt pomeni! Cred că o societate care consideră „pomană” o creștere, atunci când ai spațiul bugetar necesar, este o societate care se raportează la legea junglei.

Am transmis acest mesaj astăzi, la dezbaterea pe tema Planului Național Anti-Sărăcie și Promovare a Incluziunii Sociale 2014-2020, organizată de Fundația Friedrich Ebert ‪#‎România‬."

Citeşte şi: VESTE BUNĂ: Guvernul vrea reducerea TVA-ului la toate produsele, de anul viitor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ