Victor Ponta, declaraţie uluitoare în cazul Elenei Udrea

| 29 ian, 14:06

Un adversar declarat al Elenei Udrea, cu care a avut numeroase schimburi de replici tăioase, premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze pe marginea audierii acesteia la DNA.

Victor Ponta a reafirmat ca nu doreşte sa comenteze cauze penale: "Nu doresc să comentez cauze penale!".

Radu Soviani DEZVĂLUIE de unde i se trage lui Udrea

Elena Udrea se află în aceste momente la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul Microsoft. Ea este acuzată de săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și fals în declarații de avere, iar procurorii susţin că Udrea ştia că banii ajunşi în conturile ei şi ale fostului soţ, Dorin Cocoş, sunt bani proveniţi din şpagă.

Avocat, mesaj pentru Elena Udrea: Să te ajute Dumnezeu, dacă mai poate

Procurorii DNA au făcut o analiză şi au conchis că în perioada 2009-2013 Dorin Cocoş ar fi primit 9 milioane euro mită pentru intervenţia sa în favoarea unui distribuitor de licenţe Microsoft. Din aceşti bani, Elena Udrea şi Cocoş ar fi achiziţionat mai multe imobile, ceea ce, explică procurorii, reprezintă infracţiunea de spălare de bani, potrivit gândul.info În plus, oamenii legii spun că în declaraţia de avere nu au fost trecuţi toţi banii şi nu poate şi vorba de omisiune având în vedere sumele mari.

Adrian Papahagi: Udrea ştia ce făcuse şi ştia că DNA ştie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ