Victor Ponta: Preşedintele Iohannis va trebui să ne unească, chiar suntem foarte dezbinaţi

| 07 dec, 2014

Premierul Victor Ponta de declarat sâmbătă seara că, într-un mod oarecum paradoxal, sloganul său de campanie - 'Preşedintele care uneşte', va fi una din principalele acţiuni ale preşedintelui Klaus Iohannis.

'Sloganul meu de campanie, 'Preşedintele care uneşte', într-un mod oarecum paradoxal, aparent, cred că va fi una din acţiunile principale ale preşedintelui Iohannis pentru că va trebui să ne unească, chiar suntem foarte dezbinaţi ca ţară şi ca popor şi chiar avem foarte mare nevoie de ideea de a reuşi să dialogăm, să trăim împreună', a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că anul viitor sunt câteva lucruri foarte importante care trebuie făcute prin dialog cu toate forţele politice, cum ar fi revizuirea Constituţiei, modificarea legilor electorale, a sistemului administrativ-teritorial, a Codului fiscal şi a legii redevenţelor.

'Aceste lucruri nu le va putea adopta nici o majoritate pe care o conduc eu acum, nici o majoritate pe care eventual o face ACL. Sunt lucruri atât de importante pe care dacă nu le adoptăm împreună, prin dialog, printr-o nouă cultură politică nu vor rezista. Ăsta e de fapt marele proiect pentru România. Nu cred că va fi pace şi frăţie generală, dar pentru marile proiecte este nevoie să lucrăm împreună', a menţionat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 2014
Mihai
Declaraţie NEAŞTEPTATĂ a lui Victor Ponta în legătură cu..
Ati uitat de greva parlamentara?Ati uitat ca aveati o majoritate de 70% si ati lucrat la Proiectul Constitutiei doi ani d zile? Ati uitat ca acei parlamentari si-au luat banii degeaba?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ