Victor Ponta: PSD votează pentru arestarea Elenei Udrea

| 23 feb, 14:17

Elena Udrea va merge în Parlament pentru a se apăra în dosarul Gala Bute, aleşii urmând să voteaze cererile DNA de încuviinţare a urmăririi penale şi de încuviinţare a arestării preventive. PSD a anunţat că va vota pentru arestare, la fel şi PNL.

„Păstrăm decizia de a vota pentru orice solicitare a urmării penale. Poate că nu am fost suficient de clar: pentru toate soluţiile justiţiei care înseamnă urmărire penală, arestare preventivă”, a declarat Victor Ponta.

Plenul Camerei Deputaţilor dezbate şi votează, astăzi, începând cu ora 16.00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de încuviinţare a urmării penale şi de încuviinţare a arestării preventive, în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea va fi şi ea prezentă la şedinţă, după ce a primit o permisie de patru ore pentru a se duce în parlament, deoarece a fost plasată în arest la domiciliu, în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a RESEMNAT! Ce mesaj le-a transmis deputaţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 14:28
relu pesedelu
IN CURAND O SA VOTEZE CU AMBELE MAINI, PENTRU ARESTAREA CUMNATULUI, SOCRULUI, A LUI GHITA, A LUI DRAGNEA SI CINE-O MAI VENI...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ