Victor Ponta s-a întâlnit cu însărcinatul cu afaceri al SUA la Palatul Victoria

| 03 sep, 2014

Însărcinatul cu afaceri ad interim al ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, Dean Thompson, a fost prezent miercuri, în jurul prânzului, la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Biroul de presă al Ambasadei SUA la Bucureşti a comunicat, la solicitarea agenţiei Agerpres, faptul că însărcinatul cu afaceri american discută constant cu oficialii români chestiuni bilaterale.

'Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA se întâlneşte în mod constant cu oficiali romani să discute probleme bilaterale', a precizat Ambasada SUA.

Dean Thompson are studii universitare in domeniul stiintelor politice, specializat pe problemele cu Rusia, pe securitate internationala si studii strategice.

Inainte de a ocupa postul de consul general in Calcuta, noul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti a ocupat functiile de Director la Executive Secretariat Staff, Deputy Director - 24 Hour Watch, Director- Crisis Management Staff si Deputy Director, Executive Secretariat IRM la Departamentul de Stat al SUA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ