Victor Ponta: Trebuie să avem înţelepciunea să tăcem o perioadă; să ne gândim ce trebuie schimbat

| 17 noi, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că electoratul a dat la vot un mesaj foarte puternic şi că social-democraţii trebuie să aibe înţelepciunea să tacă o perioadă de timp şi să analizeze bine 'ce trebuie schimbat'.

'Referitor la partidul pe care-l conduc, şi încă îl conduc, PSD, cred că electoratul ne-a dat ieri un mesaj foarte puternic şi cred că trebuie să avem decenţa şi înţelepciunea să tăcem din gură, o perioadă, toţi. Să ne gândim de ce oamenii nu au vrut să voteze sau au votat mai puţin un reprezentant al PSD, să ne gândim ce trebuie schimbat. Inclusiv cei pe care azi i-am văzut vorbind. Domnul Negoiţă şi domnul Vanghelie au pierdut foarte rău în sectoarele pe care le reprezintă. Deci, cred că toţi trebuie să avem decenţa, bunul-simţ şi înţelepciunea să înţelegem că suntem, PSD, cel mai mare partid din România, dar suntem şi partidul care atrage şi cel mai mare vot negativ. Şi dacă avem mintea necesară să ne gândim ce avem de făcut. Dacă nu, vom pierde cu alte ocazii', a declarat preşedintele PSD.

Ponta a adăugat că se pot trage concluziile şi se pot afirma direcţiile pe care PSD trebuie să continue. 

'Peste o săptămână, peste două, după ce ne gândim bine de tot, împreună cu Liviu Dragnea, cel care a fost întotdeauna omul alături de care am făcut echipă şi alături de care am câştigat multe bătălii electorale, iată, acum am pierdut una, şi alături de toţi colegii noştri din ţară şi cei care au câştigat şi cei care au pierdut, putem să tragem concluzii şi să schimbăm PSD în direcţia în care oamenii o aşteaptă. Nu în direcţia în care vrem noi, câţiva lideri. Până atunci, însă, cu toată autoritatea şi sprijinul pe care încă îl am în PSD, voi avea grijă să păstrez acest partid unit şi să ne despărţim drumul de toţi cei care-şi doresc altceva în viaţă sau cei care consideră că acum e momentul să obţină vreun avantaj personal', a mai declarat preşedintele PSD.

Tag-uri: psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ