Victor Ponta trimite Corpul de Control la Ogrezeni, Giurgiu

| 07 mai, 2014

Victor Ponta a declarat miercuri că va trimite Corpul de Control în localitatea Ogrezeni, judeţul Giurgiu, după ce primarul de acolo i-a semnalat că se confruntă cu un 'fenomen infracţional'.

Primul-ministru Victor Ponta a declarat miercuri, la Giurgiu, că va trimite Corpul de Control în localitatea Ogrezeni, judeţul Giurgiu, după ce primarul de acolo i-a semnalat că se confruntă cu un 'fenomen infracţional'.

'Avem o problemă cu apele, am avut cod galben spre portocaliu pentru inundaţii şi din cauza unui fenomen infracţional care a fost prezentat de-a lungul anilor instituţiilor statului abilitate, dar fără un răspuns relevant, a fost pusă în pericol siguranţa localităţii', a declarat, în faţa premierului, primarul localităţii Ogrezeni, Jean Jipa.

El susţine că în comuna Ogrezeni există un bazin de acumulare, care este utilizat de peste zece ani în condiţii pe care autoritatea publică locală nu le recunoaşte.

'Acest lac de acumulare şi iaz piscicol se întinde pe 301 hectare şi prin HG se află în patrimoniul comunei Ogrezeni. Tot acolo mai există un proprietar, dar numai asupra apei. Balta e exploatată de peste zece ani de zile de fostul deputat Dan Păsat, prin firmele sale. Noi, proprietarii terenului, suntem vitregiţi de toate foloasele acestei bălţi pentru că nu putem accesa proiecte pe piscicultură, iar la creşterea apelor s-a pus în pericol siguranţa localităţii şi a trebuit să facem o breşă ca să oprim apa', a explicat primarul localităţii Ogrezeni, potrivit Agerpres.

Premierul a mulţumit primarului pentru sesizare şi a promis că va da dispoziţie Corpului său de control pentru a face controale la Ogrezeni şi în toată ţara pentru că a fost informat de Liviu Dragnea că astfel de situaţii se regăsesc şi în alte localităţi.

'O să trimit Corpul meu de control şi să îmi facă o situaţie exactă, cum s-au încheiat contractele, cine le ţine, pentru că am impresia că nu numai la dumneavoastră se întâmplă aşa ceva', a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ