VIDEO Cum e să fii CAPRĂ. Jocul accesibil tuturor care a zăpăcit PLANETA

| 26 apr, 2014

Goat Simulator - un joc cu o capra. Da, ati auzit bine, este un joc in care controlati o capra. Un animal, de altfel, interesant. Da cu coarnele, agata cu limba, zboara cu jetpack, provoaca explozii uriase.

Jocul este rezultatul final al lui Armin Ibrisagic la Global Game Jam, și a fost realizat ca prototip și pur și simplu pentru amuzament. La câteva zile după ce a fost postat pe internet, clipul care urmărea câteva secvențe de gameplay a devenit foarte popular, iar utilizatorii au cerut să îl joace. Așadar dorința lor a fost ascultată, și Goat Simulator este disponibil acum pentru precomandă pe Steam, la prețul de 10 dolari. Disclaimer-ul acestuia este în felul următor:

”Goat Simulator este un joc mic, defect și prostesc. A fost realizat în câteva săptămâni așadar nu vă așteptați la un joc de dimensiunea și povestea lui GTA, cu capre. De fapt e mai bine să nu aveți așteptări deloc. Ca să fiu complet sincer, ar fi mai bine să vă cheltuiți cei 10 dolari pe un ”hula hoop”, o grămăjoară de cărămizi sau mai bine o capră adevărată.”

Este, de altfel,  primul joc in care personajul este un animal, reprezentat exact ca in realitate. Au mai fost pina acum jocuri cu animale, dar acestea erau scoase din desene animate, prezentate in mod caricatural. In Goat Simulator, capra arata ca orice alta capra, patru picioare, o coada, doua coarne. Dar, in momentul in care lovesti o masina si aceasta explodeaza spectaculos, nu mai e nimic normal la capra asta !

Aproape tot peisajul poate fi distrus: masini, garduri de lemn, geamuri, mese, scaune. Aceste distrugeri iti aduc o tona de puncte. Nu pot fi distruse zidurile, gardurile mai solide, citeva masini care circula pe sosea, si nici cladirile. Poate va aparea Goat Simulator 2, cu o gramada de imbunatatiri.

Cerintele de sistem pentru Goat Simulator sint acceptabile: functioneaza pe orice Windows XP/Vista/7/8, orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze Goat Simulator fara sa intepeneasca, procesorul merge orice model cel putin dual core, indiferent daca este produs de Intel sau AMD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ