Vinovații de moartea lui Ionuț au fost trimiși în judecată

| 21 mar, 2014

Parchetul instanţei supreme a finalizat ancheta în cazul lui Ionuţ Anghel, copilul în vârstă de 4 ani, care a murit în 2 sfâşiat de câini în septembrie 2013.

Vineri, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a anunţat că dosarul va fi trimis instanţei cel mai probabil în cursul acestei zile.

Astfel, Administrația domeniului public sector 2, firma care deține terenul, SC. TEI REZIDENŢIAL SRL și administratorul Constantin Ciorăscu au fost incupaţi şi trimişi în judecată.

La începutul lunii septembrie, Ionuț Anghel, de numai 4 ani, a murit sfâșiat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, pe un teren privat, aparţinând unei firme.

Unul dintre câinii care l-au omorât pe Ionuţ Anghel fusese sterilizat de ASPA şi adoptat de Asociaţia Caleidoscop la 24 decembrie 2008.

Fratele lui Ionut, de 6 ani, a fost si el muşcat de un picior, dar a reuşit să scape fugind.

Hemoragia puternică a dus în cele din urmă la decesul copilului, pe corpul acestuia fiind găsite sute de plăgi, potrivit declarației de marţi a medicului care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Dosarul privind decesul lui Ionuţ Anghel a fost deschis în 3 septembrie 2013, de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme, care au făcut cercetări pentru ucidere din culpă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ