Un șofer s-a fotografiat gonind cu 200 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui

| 12 iul, 2014

Un şofer a fost depistat sâmbătă de poliţiştii rutieri că circula cu viteze de peste 200 km/h pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, informează un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, a fost înregistrat în timp ce conducea un autoturism de aparatele radar amplasate în cascadă, circulând cu vitezele de 232 km/h, 220 km/h şi 202 km/h, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, la kilometrii 121, 131 şi 139, iar sancţiunea totală aplicată celui în cauză este de 2.700 de lei la care se adaugă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 270 de zile.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă totală de 270 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ