Voiculescu: Am avut frământări legate de USL, m-am liniştit. Vreau să comunic că Uniunea nu se va rupe

| 13 feb, 2014

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat că a avut "unele frământări" legate de USL, dar s-a liniştit şi vrea să comunice că Uniunea nu se va rupe, ci "va rămâne în continuare pentru a duce la îndeplinire proiectul politic început acum trei ani".

"Am avut unele frământări zilele trecute, de fapt toată săptămâna am avut o precupare legată de USL. Acum m-am liniştit şi vreau să comunic tuturor că USL nu se va rupe. USL va rămâne în continuare pentru a duce la îndeplinire proiectul politic început acum trei ani de zile", spune Voiculescu, într-o înregistrare video de 22 de secunde postată pe blogul său.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că românii trebuie să înţeleagă faptul că situaţia actuală din USL este provocată de faptul că premierul Victor Ponta pendulează între a-l avea pe Klaus Iohannis în Guvern şi presiunile lui Dan Voiculescu de a inventa o poziţie de vicepremier pentru PC.

"Noi nu dorim să ieşim de la guvernare, dimpotrivă, noi dorim să întărim guvernarea, de-aia l-am propus pe Iohannis, de-aia am făcut patru schimbări majore în Guvern, dar trebuie să fie foarte clar că PNL nu poate sta în orice condiţii la guvernare", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la B1 TV, întrebat dacă PNL va ieşi de la guvernare

Tag-uri: Dan Voiculescu, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 feb, 2014
calypso
jos basescu
usl este o alianta foarte puternica si nu se va rupe asa cum doreste basescu cel mai mare dictator al romaniei.
14 feb, 2014
Sabin
USL cred ca este cea mai puternica alianță politica de pana acum, mai trebuie doar sa il alunge pe marinar.
14 feb, 2014
gabi constantin
!!!
o declaratie foarte asteptata. e bine ca toata agitatia asta a fost constructiva. vorba aia din popor - tot raul spre bine
14 feb, 2014
maria munteanu
usl este o alianta foarte puternica si niciodata nu am avut impresia ca se va rupe asta nu se va intampla niciodata sunt prea uniti si prea hotarati sa dea jos cu dictatorul basescu.
14 feb, 2014
topeskany
evident
framantari or sa fie tot timpul atunci cand vrei ca ceea ce faci sa aive rezultatele pe care le astepti. dar usl este o alianta puternica si asa va ramane pentru ca membrii ei stiu foarte bine ce obiective au de indeplinit

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ