Zece piese auto de pe mașină care se strică primele

| 04 feb, 2014

Daca placutele, filtrele, lichidele, chiar si distributia sunt considerate elemente consumabile, exista si piese care in mod normal ar trebui sa ne tina toata viata. Insa, din diferite motive, specifice tarii noastre, ne tin mult mai putin. Iata care sunt cele mai "problematice" piese auto de pe masina noastra, asa cum ne povestesc specialistii in domeniu de la site-ul PieseAuto.ro, scrie 4tuning.

Specialistii auto au facut olista cu principalele elemente ale masinii tale care cedeaza primele in timp. Nu sunt consumabile, dar sunt piese auto cu o uzura mare, care la un anumit interval de timp vor trebui inlocuite.

Astfel, printre piesele de pe masina care se strica primele se numara Electromotorul (demaror), Sonda Lambda, Injectoarele, Pompa de benzina, Alternatorul si Amortizoarele.

La categoria piese cu durata de vita limitata mai intra si Evacuarea (toba finala), Planetarele, Pivotii si Ambreiajul.

Tag-uri: maşină, piese auto
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ