UPDATE: Un fost ministru al Apărării scapă de sentinţă

| 09 mar, 10:19

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, află dacă va fi condamnat în dosarul în care este acuzat că şi-a cumpărat ilegal case ieftine de la MapN.

UPDATE: Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu şi alţi inculpati din dosarul "Case pentru generali" scapă luni de sentinţă, dupa ce ICCJ a hotărât să amâne pronunţarea pentru 18 martie.

Procurorii DNA au cerut şapte ani de închisoare pentru Corneliu Dobriţoiu, care a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave. În plus, acuzarea a cerut şi degradarea militară a fostului ministru, care este general-maior în rezervă, precum şi a altor 10 inculpaţi în dosar.

Citeşte şi: Un fost ministru al apărării riscă 7 ani de închisoare. Cum vrea să scape de puşcărie

La 4 septembrie 2013, fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu şi mai mulţi generali au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie în legătură cu achiziţionarea, în condiţii nelegale, a unor locuinţe de serviciu la preţ subvenţionat. În dosar au fost deferite justiţiei 11 persoane care au deţinut funcţii de conducere în MApN. Faptele incriminate s-ar fi produs în perioada 1999- 2005, bugetul fiind prejudiciat cu peste 1,2 milioane lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ