Ziua Porţilor Deschise la Palatul Victoria de Ziua Naţională. Dacian Cioloş îi aşteaptă pe români la Guvern

| 27 noi, 20:24

Guvernul României organizează Ziua Porţilor Deschise la Palatul Victoria, pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Palatul Victoria își va deschide porțile pe 1 Decembrie – Ziua Națională a României, între orele 11.00 – 16.00. Primul-ministru Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea Guvernului.

"Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine", a spus primul-ministru Dacian Cioloș.

Începând cu ora 11.00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria.

De Ziua Națională a României, cei care doresc să viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul orar 11.00 – 16.00 să poată vizita Sala Muntenia - unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ