ADEVĂRUL despre cei 18 ani ai lui Iisus care lipsesc din Biblie

| 09 iul, 2014

Te-ai întrebat vreodată de ce in Biblie lipsesc relatari despre 18 ani din viata lui Isus?

In Biblie apare Isus la varsta de 12 ani intr-o biserica, vorbind preotilor cu citate din vechile scripturi, dupa care reapare la 30 de ani cand Ioan Botezatorul ii face botezul in apa Iordanului. Abia pe urma se pune mare accent pe minunile si vindecarile pe care le-a facut intre varsta de 30 si 33 de ani. Practic Biblia relateaza 15 ani din viata lui Isus, dintre care se pune accent mare pe nastere si pe ultimii 3 ani, dar lipsesc alti 18 ani.

Unde a fost Isus in tot acest timp?

Ei bine, de la varsta de 13 ani, Isus a plecat spre rasarit in zona Tibetului de azi, apoi in India, Kasmir, dupa care a revenit in zona Israelului de astazi. In aceste zone a invatat tehnici de purificare, de meditatie, invataturi budiste, etc.

Un renumit ziarist rus de la sfarsitul secolului XIX, pe nume Nicolas Notovitch, a facut o expeditie pana la manastirea Hemis din zona Ladakh din Tibet, in cautarea urmelor lui Isus. Surpriza mai mare vine cand calugarii de la manastire i-au aratat lui Notovitch un pergament in care erau scrise intamplari din viata unui anumit Issa (cel mai probabil Isus. In limba araba numele lui Isus era Isa sau Issa), cum a ajuns in Tibet cand era copil de 13-14 ani (un an a durat pana ce a ajuns Isus din Israel in Tibet) si despre marea viteza de invatare a tehnicilor tibetane si budiste.

Potrivit manuscrisului de la manastire, Issa a trait la 500 de ani dupa moartea lui Buddha, lucru care coincide cu perioada care lipseste din Biblie despre viata lui Isus. Notovitch a revenit in Rusia si a surprins intreaga lui drumetie intr-o carte “The Unknown Life of Jesus Christ” terminata si publicata cu mari dificultati, deoarece editurile ii respingeau manuscrisul.

Recomandam urmarirea unui documentar destul de explicit pe aceasta tema:

Evangheliile apocrife, povestiri ale unor mistici, vorbesc de călătoriile lui Iisus în India unde ar fi lăsat urme la Srinagar (în Caşmir) şi în Tibet. Unele povestiri fac aluzie la şederi în Persia, în Egipt. Numeroase legende locale din aceste ţări se fac ecoul acestor informaţii.

Iata ce spune si Cayce:

În tinereţea sa, în acord cu legile şi obiceiurile, El a trăit în casa tatălui său. Apoi, El a trecut în grija maeştrilor săi [...], mai întîi în India, apoi în Persia, apoi în Egipt, pentru că este scris: “Fiul meu va fi chemat în Egipt”. Cît despre studiile sale, ele constituiau o parte din programul de pregătire stabilit Lui (prin Iudita). Ele comportau, în primul rînd, studierea bazelor Legii. Şi Legea, în Marele Iniţiat, trebuie să se manifeste prin iubire, milă, pace, spre desăvîrşirea scopului pentru care El a fost chemat.

Şcolarizarea din Palestina a fost şederea în Templu – în perioada cînd El era la Ierusalim, aşa cum povesteşte Luca, între rabini şi profesori. Studiile din India, Persia, Egipt au acoperit perioade mult mai lungi. În şcoli, El era înscris sub numele de Iosua.

Nu la Alexandria, ci mai mult la Heliopolis a făcut El studiile care conduceau la profeţie, adică pregătirea examenelor şi trecerea lor – aşa cum a făcut şi Ioan (Botezătorul). Ei erau în clase diferite.

Isus a stat in India de la treisprezece la şaisprezece ani. Un an de călătorie în Persia. Şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului său în Egipt, studiind…Aşa cum arată pe larg documentele care vor fi descoperite şi care acum sînt îngropate în Piramidă… Căci acolo erau instruiţi iniţiaţii.

Aceste învăţături din India vizau modul de purificare şi de dezintoxicare a corpului, fortificarea lui fizică şi mentală. În călătoriile sale în Persia, Iisus a studiat medicina şi mijloacele de a coordona energiile corpurilor (fizic, mental şi spiritual) conform învăţăturii date acolo de Zu şi de Ra în Egipt, ceea ce constituise baza învăţăturilor din Templu.

Isus a studiat la BENARES. A fost trei ani acolo. Maestrul se numea Arcahia (UDRAKA?).

Oricum, se stie ca Biblia a fost de doua ori triata si revizuita cum s-ar spune, odata de imparatul Constantin cel Mare, cand a organizat consiliul de la Niceea/Nicea/Nicaea in 325, iar a doua oara de imparatul Teodosie I la Constantinopol in 381. Aceste trieri au fost facute tocmai cu scopul de a lasa doar ceea ce era necesar pentru ca credinciosii ortodocsi sa fie condusi si indoctrinati. Biblia a fost privata de multe texte foarte valoroase, motiv pentru care inclin tot mai tare sa ma uit si in alte surse cat mai credibile pentru a-mi linisti atat setea de cunoastere, cat si pentru definirea directiei in care sa privesc pentru a-l gasi pe Dumnezeu, adica in interior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

25 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 07:32
eqvucinowai
Homogeneity, labyrinth, villous forsake colonoscopic soluble, adopted.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg mkd.yorg.obiectiv.info.ydr.hl http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
22 apr, 15:18
anaqasen
It conscious, infra-diaphragmatic coinciding cash ventricular intercourse.
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Without Prescription egn.rech.obiectiv.info.xnf.vi http://mewkid.net/when-is-xaxlop/
14 sep, 2014
cristinel I.
Laurentiu Panait
Pentru a intelege intradevar BIBLIA cu ce sa scos sau sa adaugat vasi recomanda sa mergem la cea ce se numeste TORA in Hibrw .De ce !!! pentru ca Dumnezeu a vorbit si lui Lot ,Noa ,Abraham ,Moise nu pe Romaneste sau in alta limba ,ci in Hibrw .Vasi recomanda de asemeni sa mergeti pe sidul lui Jim Staley-John Hagee care va vor da raspunsuri la intrebari.Despre Yashua ( Isus ) perioada care lipseste in BIBLIE este in manuscrisele care sint tinute in Arhiva Vaticanului !!!!!
04 sep, 2014
GUSTY
.........sunt de acord cu cele spuse.....doar cã mai trebuie adãugat ceva pentru cei dispushi sã facã uz de ratziune...........censul , adicã recensãmântul din limbajul actual, s-a fãcut în anul 8 î.e.n. , pentru cetãtzenii romani din imperiu (se poate verifica în arhivele vremii), ....în urmãtorul an , adicã în anul 7 î.e.n., tot la ordin imperial de la Roma, s-a fãcut censul (recensãmântul) neamurilor din imperiu, adicã a celorlaltzi locuitori (din provinciile ocupate) care nu erau cetãteni romani.........a se vedea înscrisurile din vremea lui Irod cel Mare,.......documentele vremii aratã clar cã moartea lui Irod a fost în anul 4 î.e.n......... iar Isus Hristos nu avea cum sã se nascã la 3 ani dupã.............el s-a nãscut exact în anul în care s-a fãcut recesãmântul neamurilor din Imperiul Roman, adicã în anul 7 î. e.n............magii de la rãsarit au ajuns în Palestina la aproximativ un an dupã nashterea lui Isus, iar "uciderea pruncilor" s-a petrecut cu doi ani înainte de moartea lui Irod (a se vedea în inscrisurile care s-au pãstrat)........deasemenea existã înscrisuri despre o "cometã " ( O.Z.N. - din punctul meu de vedere, dar nu numai al meu......Leonardo da Vinci nu a fãcut glume în tablourile sale) tot în anul 7 î. e. n. .........asa cã din viatza lui Isus lipsesc 18+7=25 de ani..........iar la rãstignire avea 40 (patruzeci) de ani..........nici mai multzi, nici mai putzini..........este foarte adevãrat cã noul testament a fost purificat, "cenzurat", mãsluit ...etc ., dupã interesele politico-clericale.......sunt de acord si cu explicatziile Coranului referitoare la Isus= a fost un "profet", adicã o fiintzã umanã modificatã genetic.........care avea o "misiune" de îndeplinit..........el stia asta......deoarece a "comunicat" cu cei care au fãcut acea "modificare geneticã".........nu a fost nici primul, nuci ultimul.........pentru a comunica cu ei avea nevoie de
30 iul, 2014
Părintele Pazvante
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ