Băsescu, APLAUDAT ŞI HUIDUIT la ieșirea din secția de votare

| 25 mai, 2014

Președintele Traian Băsescu a fost aplaudat, duminică, de un grup de simpatizanți, la ieșirea din secția de votare, el fiind însă și huiduit de un alt grup de persoane.

La ieșirea din secția de votare, grupul de simpatizanți care l-a întâmpinat pe șeful statului și la sosire l-a aplaudat pe Traian Băsescu. Una dintre persoanele din grup i-a oferit soției președintelui un buchet de flori.

În același timp, un alt grup de persoane l-a huiduit pe președinte.

Înainte de a se urca în mașină, Traian Băsescu le-a spus ziariștilor că se aștepta să fie și huiduit.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, duminică, la Liceul Xenopol, unde a venit pentru votare, de un grup de simpatizanţi, printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum "Băsescu, always cool", "My president is Joe Biden's friend" şi "Preşedinte învingător".

Băsescu a declarat, duminică, în secţia de votare, că a votat pentru un partid nou, el făcând un apel la români să vină să voteze şi precizând că dacă aceştia nu îşi regăsesc opţiunile pe buletine, atunci să îşi anuleze votul, dar să nu absenteze.

Băsescu a votat, duminică la prânz, la Liceul Xenopol, împreună cu soţia sa, Maria. După ce a votat, în secţie, şeful statului a spus că a votat "cu un partid nou".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ