Blaga îl ia în braţe pe „autorul loviturii de stat”

| 10 iul, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Blaga l-a reevaluat pe Antonescu şi acum este un candidat perfect viabil pentru prezidenţiale. Blaga continuă declaraţia reconciliantă şi spune fără prea multe semne de îndoială că Antonescu l-ar bate pe Ponta la prezidenţiale.

Alegeri prezidențiale 2014. Vasile Blaga îl susţine pe Crin Antonescu pentru Cotroceni. Liderul partidului încă democrat a declarat pentru presă că Antonescu, autorul loviturii de stat din vara anului 2012, poate fi un candidat de succes pentru PDL şi PNL.

Pornind de la numeroasele declaraţii tranşante ale liderului PDL Blaga, cum că Antonescu este un pucist care a calcat în picioare statul de drept, un lider ilegitim al PNL, un mincinos şi un somnoros, ai zice că fostul lider PNL este o persoană nefrecventabilă pentru pedelişti.

Citește și: PDL rescrie strategia apropierii de PNL – îl băgăm şi pe Băsescu


Ei bine, nu este aşa. Blaga l-a reevaluat pe Antonescu şi acum este un candidat perfect viabil pentru prezidenţiale. Blaga continuă declaraţia reconciliantă şi spune fără prea multe semne de îndoială că Antonescu l-ar bate pe Ponta la prezidenţiale.

Consecvenţa nu a fost niciodată punctul forte al lui Antonescu. Piruetele politice pe care fostul preşedinte al Senatului le-a făcut atât în USL cât şi după ruperea alianţei, l-au făcut unul dintre cei mai iresponsabili politicieni din România.

Cinele de taină pe care acestea le avea la miez de noapte cu Băsescu la Cotroceni au fost concludente pentru electorat. Pedeapsa pe care PNL a primit-o din partea românilor la europarlamentare se trage evident şi de aici. Între timp, lipsa de consecvenţă a lui Antonescu a fost, nu de puţine ori, sancţionată de PDL, inclusiv prin vocea lui Vasile Blaga. Buldogul l-a mârâit pe Antonescu atunci spunând printre dinţi că o alianţă cu PNL este imposibilă în prezenţa lui Crin Antonescu pe motivul că acesta este un politician care nu respectă statul de drept, care nu respectă instituţiile statului şi normele democratice.

Citește și: Vasile Blaga: Suntem în discuţii avansate cu Forţa Civică şi cu Mihai Răzvan Ungureanu


Nici nu au trecut bine cinci luni de la ruperea USL că din nou, girul lui Blaga se îndreaptă către Antonescu. Mă întreb oare ce sentimente îl încearcă pe Predoiu, candidat ales cu o largă majoritate pentru a fi candidatul PDL pentru prezidenţiale, în urma unor alegeri regionale interne pe model american. Preferatul pedeliştilor ajunge vioara a doua sau chiar a treia în spatele lui Iohannis şi Antonescu, ambii fraţi mai preferaţi de tătuca Blaga.

Blaga declara în noiembrie anul trecut că PNL mai este partid de dreapta doar în visele lui Antonescu, dând o dublă lovitură liberalilor, atacând în primul obiceiurile de somn prelungit al fostului lider liberal, cât şi lipsa capacităţii sale de lider în faţa unui PSD tot mai puternic.

Invectivele au curs sigur de ambele părţi, Antonescu numai că nu l-a făcut prost pe preşedintele PDL Vasile Blaga, că în rest i-a spus de toate.

Mare ne-a fost mirarea să-i vedem acum pe cei doi fioroşi pupându-se în declaraţii, gratulându-se unul pe celălalt şi prezentându-se ca făcând parte ambii din echipa câştigătoare. Numai oportunismul poate hotărî cât vor mai rămâne cei doi în relaţii cordiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 2014
mistretul rus
PONTA+DD=love
Dna Sultanescu,
Exceptional ati relevat caricatural noua alianta PSD-PPDD
Intr-adevar,Ponta si Diaconescu se injurau ca la usa cortului(nici o aluzie la Madalin V,Vanghelie sau membrul simplu PSD,Bercea)
"Mare ne-a fost mirarea să-i vedem acum pe cei doi fioroşi pupându-se în declaraţii, gratulându-se unul pe celălalt şi prezentându-se ca făcând parte ambii din echipa câştigătoare. Numai oportunismul poate hotărî cât vor mai rămâne cei doi în relaţii cordiale"
sa le fie rusine lor ...si alegatorilor lor
Evident ca nu aveati voie sa scrieti asta,insa ati disimulat perfect referindu-va la alte personaje...
felicitari si nu uitati :USL nu mai traieste,dar va plateste

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ