Falcă, despre STENOGRAMELE cu Atanasiu: Discutăm în interiorul partidului

| 11 mai, 13:07

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat luni că problema legată de apariţia în public a stenogramelor de la Bistriţa, în care Teodor Atanasiu spunea că PDL nu va primi postul de premier, va fi discutată în interiorul partidului, adăugând că mesajul liberalilor pentru cetăţeni este proiectul politic.

 

"Pentru PNL important este proiectul de ţară. O discuţie din zona privată ne poate deranja sau poate fi trunchiată, cred că rolul pe care ar trebui să-l avem noi de aici încolo este să prezentăm mai serios soluţiile noastre şi dl Atanasiu a fost unul dintre iniţiatorii acestui proiect politic, ne-a explicat contextul în care s-a realizat acea declaraţie şi cred că solidaritatea noastră trebuie să meargă până la nivelul la care să prezentăm soluţiile noastre pentru România. Este un moment peste care noi trebuie să trecem, nu este un lucru uşor, pentru că poate trebuia să comunicăm acest lucru acum două zile. (...) Eu cred că lucrul acela se va discuta tot în interiorul partidului, dar mesajul pentru cetăţeni este proiectul nostru politic", a spus Falcă, înainte de şedinţa liberalilor, potrivit Agerpres.

El a precizat că, dacă afirmaţiile lui Atanasiu ar fi fost făcute în spaţiul public, ar fi intrat în subordinea statutului, indicând că la şedinţa de la Bistriţa a PNL nu a participat toată conducerea.

Falcă a menţionat că mesajul lui Atanasiu nu scade încrederea în PNL.

"Eu cred că aici nu suntem parteneri, suntem împreună. Suntem într-un singur partid", a adăugat liderul PNL.

Duminică, presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o şedinţă a vechiului PNL, la Bistriţa, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ''o să dispară rând pe rând'', pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 13:59
BASINESCU,MARELE CRIMINAL
TOVARASE SFECLA, ZIS FALCA DE BOU
VOM DISCUTA IN CADRUL SEDINTEI PARTIDULUI DE TEMBELI SI HOTI,CU TOT PLE
NUL,CONDUS DE TOV,BARCAGIU BASINESCU CHIORU, MARELE NOSTRU MANGLI TOR DE EURO .VOM DISCUTA IN INTERIORUL PARTIDULUI--CLOSETUL DIN TABLA RUGINITA--,DIN FUNDUL CURTII LA ZBLAGA.PREZENTI;TOTI HOTII CU CAZIER ,DIN
PERDELE.VA INVITAT,SA ANALIZATI CUM SA FURAM DIN NOU,SI SA DAM VINA PE
DOMNUL PRIM-MINISTRU,DOMNIA SA,VICTOR PONTA,CARE,A FOST FURAT LA
ALEGERI, DE DUSMANUL DE CASE,CLASE,PRETENUL LU ZMERKEL,UNUL, ZIS,
SASE-SASE SAU,SASIUL MUTULICA CEL SOMNOROS.JOS;ZBLAGA,STALIN,LENIN,
TROSKI,MARX,CLINTON,BUCI SI ALTI COMUNISTI.TRIASCA PCR,UTC,UFDR..
TOV-UL ARTANASIUL RAGAITUL.VA PRIMI VOT DE BLAM SI EXCLUDERE DIN COCINA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ