Fuziune PNL-PDL. Un detaliu care spune totul despre cine va conduce în noua Alianță DA

| 29 iul, 2014

Fuziune PNL-PDL. La o simplă privire oricine poate constata cine este șeful în noua alianță, care probabil nu va ”dansa” decât o campanie, la iarnă.

Fuziune PNL-PDL. Sindromul păguboasei ARD, descentrată și desființată la modul umilitor în alegerile din 2012, pare a se repeta și în cazul recentei alianțe prin fuziune PNL-PDL, adică ceea ce va fi numit de acum Alianța Creștin Liberală sau ACL, iar pentru simpatizanții și liberalii dezamăgiți: PNL aripa Băsescu. Nu numai numele este problematic, asocierea dintre liberali și particula creștină fiind hilară pentru cunoscătorii istoriei PNL, dar și sigla este de cea mai slabă factură și inspirație. Comparativ, inimioara ARD, chiar dacă ieftină ca rezolvare grafică, avea măcar beneficiul unei reprezentări coerente, unitare.

Citeşte şi: Românii au schițat portretul robot al viitorului președinte. KLAUS IOHANNIS are probleme

Alegeri prezidenţiale 2014. În cazul ACL avem o subtilă ierarhie, liberalii fiind cei care au fost oarecum păcăliţi, mai ales ținând cont de pretențiile acestora ca noul partid să se numească PNL și să respecte în totalitatea tradiția și identitatea partidului liberal. Or, la o simplă privire oricine poate constata cine este șeful în noua alianță, care probabil nu va ”dansa” decât o campanie, la iarnă. Sigla noi formațiuni este formată din alăturarea celor două sigle cunoscute, dar prima care este citită, avantajată prin poziție, este este sigla PDL. O mică atenționare, ca să spunem așa, pentru cunoscători, despre cine se vrea a fi până la urmă ”șeful” în această mezalianță politică...

Citeşte şi: Cum fac VASILE BLAGA şi KLAUS IOHANNIS o Alianţă Creştin Liberală întru mulţumirea baronilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
viorel
CIORDITORII
EU BĂNUIESC CINE V-A CONDUCE ALIANŢA CATOLICĂ CĂ CREŞTINĂ NU ARE CUM SĂ FIE ODATĂ CE LE TAI SALARIILE ŞI PENSIILE ROMÂNILOR ......VĂ SPUN DOAR CĂ ŞI IN PNL ŞI IN HAITA PORTOCALIE SUNT ARIPILE BĂSESCU .... GHICI GHICITOAREA MEA ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ