În sfârşit, ELENA UDREA a ieşit!

| 19 mar, 15:38

Fosta şefă PMP ieşit din în această dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei. Cu un look nou, ELENA UDREA a fost adusă cu duba Poliţiei la sediul DNA, acolo unde era aşteptată de Ana Maria Topoliceanu şi ceilalţi 3 denunţători care au înfundat-o.

Elena Udrea a petrecut mai bine de două ore faţă în faţă cu Ana Maria Topoliceanu. Şi-au pus reciproc întrebări iar la final, cea mai bună prietenă a Elenei Udrea a părăsit sediul DNA.

Protejata lui Traian Băsescu a rămas însă în faţa procurorului de caz, pentru celelalte trei confruntări cu Ştefan Lungu - fostul său consilier, Gheorghe Nastasia - fost secretar general în MDRT dar şi Adrian Gărdean - reprezentantul SC Termogaz Company SA.

Aflată de aproape o lună în arest, aceasta este cea mai lungă ieşire a Elenei Udrea din celulă.

Citeşte şi: Confruntare ŞOC şi SPRIJIN neaşteptat pentru ELENA UDREA. Cine sunt cei cu care se confruntă astăzi la DNA

Elena Udrea a cerut procurorilor să se confrunte direct cu denunţătorii în speranţa că va reuşi să-şi dovedească nevinovaţia ţi să lămurească situaţia.

La coborârea din dubă, Elena Udrea a uimit pe toată lumea cu noul ei look. Săptămâna viitoare expiră cele 30 de zile de arest preventiv iar Udrea speră ca instanţa să nu mai prelungească această masură chiar dacă procurorii vor cere acest lucru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ