KLAUS IOHANNIS conduce topul încrederii româniilor

| 02 mar, 10:05

La nici trei luni de când a devenit în mod oficial președintele României, Klaus Iohannis rămâne foarte popular în rândul românilor. Potrivit unor cifre neoficiale, șeful statului beneficiază de o cotă de încredere de peste 70%.

Următorul clasat în topul încrederii românilor este, potrivit sursei citate, guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, cu 33%.

De explozia de popularitate a preşedintelui profită şi formaţiunea din care provine - PNL a ajuns la cota 40% depăşind PSD-ul care e la cota 37%.

Foarte bine la capitolul încredere stă și șefa DNA. Astfel, Laura Codruţa Kovesi are o cotă de 51% încredere, iar instituţia pe care o conduce a atins cifra de 69 de procente, situându-se la doar câteva procente de Biserică care e la cota 73%.

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, datele citate arată că peste 70 la sută din români o consideră vinovată, în timp ce doar 4% o consideră nevinovată, restul preferând să nu se pronunţe.

Citeşte şi: Schimbă KLAUS IOHANNIS axa orientării internaţionale a României?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ