73% din români vor asta. Ce ar putea păţi elevii

| 18 oct, 2013

Adoptarea unei hotărâri de către Ministerul Educaţiei care să le interzică elevilor să aibă telefoane mobile în incinta şcolii este apreciată ca fiind o soluţie bună de 73% dintre repondenţii unui sondaj efectuat de SOCIOPOL.

La întrebarea "Ce părere aveţi avea dacă Ministerul Educaţiei ar adopta o hotărâre care ar interzice elevilor să aibă telefoane mobile în incinta şcolii?", 55% din persoanele chestionate au răspuns "foarte bună", 18% - "destul de bună", 13% - "destul de proastă", 10% - "foarte proastă", iar 3% - nu ştiu/ nu răspund.

În ceea ce priveşte capitolul "Media. Intensităţi de consum", 86% dintre respondenţi au susţinut că se uită zilnic la televizor, 80% urmăresc ştirile tv în fiecare zi iar 41% ascultă radioul zilnic.

Internetul este folosit zilnic de 37% din respondenţi, ştirile pe internet sunt urmărite în fiecare zi de 24%, în timp ce ziarele sunt citite zilnic de 14% dintre respondenţi.

Volumul eşantionului a fost de 1.014 persoane şi este reprezentativ la populaţia adultă neinstituţionalizată a României, iar perioada de culegere a datelor a fost 5-10 octombrie prin metoda interviuri telefonice.

Tipul eşantionului este stratificat bistadial, cu selecţie probabilistă a gospodăriilor (aleatoriu simplu) şi a persoanelor (metoda "cea mai tânără persoană din gospodărie"), iar marja de eroare este de +/- 3,1% la un nivel de încredere de 95%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ