UPDATE: 89,75% dintre elevi s-au înscris la ora de religie, până la ora 18:00

| 06 mar, 16:35

După ce Curtea Constituţională a decis ca ora de Religie este opţională şi o urmează doar cei care se înscriu, 88,06% dintre elevii prezenţi in scoala au fost înscrişi de părinţi la ora de Religie, potrivit unei raportari intermediare transmise de ministrul Educaţiei. Până la ora 12:00, Ministerul Educatiei a înregistrat in sistemul electronic 2.082.476 de cereri pentru religie, informează hotnews.ro

UPDATE: Pana la ora 18:00, Ministerul Educatiei a inregistrat in sistemul electronic 2.123.645 de cereri pentru religie, potrivit ministrului Sorin Cimpeanu. In ceea ce priveste optiunile parintilor care acum isi inscriu copiii in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2015-2016, peste 90% si-au inscris copiii si la Religie - este vorba despre copii care in septembrie vor incepe clasa pregatitoare cu optionalul religie ales.

Pe langa procentul inscrierilor de mai sus, mai avem si inscrierile la Religie pentru elevii care acum se inscriu la clasa pregatitoare. La solicitarea HotNews.ro, ministrul Educatiei a comunicat ca 93,45% dintre copiii inscrisi la clasa pregatitoare pana astazi au fost inscrisi de parinti si la Religie, in anul scolar 2015-2016. Cu alte cuvinte, 93,45% dintre copiii de 6 ani care incep in septembrie clasa pregatitoare o sa faca optionalul Religie.

Potrivit raportarii intermediare realizate de Ministerul Educatiei, pe baza cererilor de inscriere introduse in sistemul electronic pana astazi, 6 martie, ora 12:00, au fost depuse 137.293 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, dintre care 128.300 cu optiunea de studiere a Religiei.

 

Citeşte şi: Ministrul Educaţiei, CRITICAT DUR chiar de colegii din PSD pe tema orei de religie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ