9 Lucruri pe care le poți face cu telefoanele mobile iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

| 28 sep, 17:45

Îți cumperi un telefon iPhone 11 Pro sau Pro Max anul acesta sau deții deja unul? Iată ce poți să faci cu un astfel de aparat și ce trebuie să știi ca să-l folosești la maxima lui capacitate.

Atât iPhone 11, cât și variantele sale pro sunt niște terminale extraordinare care au uimit atât fanii companiei Apple, cât și pe cei ai competitorilor acesteia. În primul rând, sunt niște aparate fiabile și cu performanțe extraordinare la capitolul fotografie, dar și niște telefoane pe care le scoți cu plăcere din buzunar doar și de dragul design-ului lor, căruia dacă vrei să-i adaugi un plus de personalitate poți apela la un set de huse iPhone 11huse iPhone 11 Pro și huse iPhone Pro Max de la Itelmobile.

Ce poți face cu un iPhone 11 Pro sau un iPhone 11 Pro Max?


#1 Folosește metoda Direct Transfer pentru importarea datelor în noul terminal

Dacă folosești un iPhone cu un sistem de operare iOS 12.4 sau o versiune mai recentă, poți folosi metodata Direct Transfer pentru a-ți pune la punct noul terminal. Tot ce ai de făcut este ca atunci când ajungi la ecranul Transfer Your Data să selectezi opțiunea Transfer From iPhone și astfel noul tău terminal va prelua informațiile înregistrate în cel vechi.

Acest transfer are loc de la terminal la terminal și nu implică utilizarea iCloud-ului, motiv pentru care se va efectua rapid, iar la final, îți vei găsi la locul lor toate aplicațiile și fotografiile cu care te obișnuisei deja.

#2 Încearcă Dark Mode în iOS 13

Dacă nu ai folosit încă până acum modul Dark pentru aplicațiile tale iPhone, îți garantăm că te vei îndrăgosti de el de la prima utilizare. Este un mod care schimbă instat schema de culori, redând pe ecran un fundal negru și text alb. Pentru a folosi modul Dark trebuie să deschizi Control Center-ul și să schimbi setările telefonului din bara Brightness.

Cei mai mulți utilizatori preferă modul Dark deoarece este mai blând cu privirea. Dar încă un beneficiu imbatabil pe care îl oferă această opțiune este creșterea duratei de viață a bateriei.

#3 Captează imagini Ultra Wide

E simplu să faci fotografii ultra wide cu telefoanele iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max! Trebuie doar să apeși butonul 0.5x și astfel poți să selectezi senzorul potrivit.

#4 Profită la maxim de lentila Telephoto

Apasă pe butonul 2x când faci fotografii pentru a schimba senzorul. Acest lucru îți permite să captezi imagini de 2x optical zoom.

#5 Înregistrează videoclipuri în rezoluție 4K cu orice senzor al camerei principale

Pentru a înregistra videoclipuri în rezoluție 4K, trebuie să mergi la setări, cameră, record video și să schimbi modul de înregistrare la 4K. Reține însă că deși poți înregistra videoclipuri la această rezoluție cu oricare din lentile aparatului pe care îl folosești, acestea sunt limitate la 30 de cadre pe secundă. La filmările de 60 de cadre pe secundă însă, nu poți schimba între ele lentilele aparatului în timpul filmărilor.

#6 Înregistrează videoclipuri profesionale cu ajutorul camerei selfie

Camerele selfie ale terminalelor iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt suficient de potente pentru a înregistra videoclipuri în rezoluție 4K, un atuu incredibil pentru influenceri și utilizatorii rețelelor sociale în general.

#7 Fă-ți un slofie

Apple folosește termenul de slofie pentru videoclipurile slow motion filmate cu ajutorul camerei selfie. Acestea se pot realiza cu opțiunea Slo-mo și sunt foarte interesante, dacă nu ca formă de artă, cel puțin ca metodă de distracție.

#8 Fă fotografii cu modul de noapte

Telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max deschid drumul terminalelor Apple către fotografia de noapte, iar performanțele lor le depășesc chiar pe cele ale telefonului Pixel 3 care deși are capacitatea de a capta niște imagini destul de dramatice, are mult de îmbunătățit la capitolul detalii.

Modul de noapte pentru fotografie poate fi folosit fără nicio setare specială și se activează automat când aplicația camerei detectează condiții slabe de lumină.

#9 Schimbă intensitatea flitrelor

Când editezi o fotografie, în programul de editare al terminalelor iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max ai posibilitatea de a seta și intensitatea filtrelor după bunul plac, imediat după ce alegi filtrul care îți place.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ