Accident aviatic. PDL anunţă că a depus o sesizare penală la Parchetul General

| 05 feb, 2014

Accident aviatic. PDL anunţă că a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare penală faţă de modul în care autorităţile politice ale statului au gestionat accidentul aviatic din Munţii Apuseni.

Accident aviatic. "Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, a anunţat încă de pe 22 ianuarie, la două zile după accidentul aviatic, că PDL consideră că există indicii temeinice privind culpa directă a unor miniştri în gestionarea operaţiunii de salvare a victimelor accidentului aviatic"", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În sesizarea penală de 60 de pagini depusă de PDL sunt expuse indiciile temeinice şi argumentaţia juridică privind întrunirea elementelor constitutive ale infracţiunii de neglijenţă în serviciu (art. 298 Cod Penal) şi infracţiunii de ucidere din culpă (art. 192 alin 1,2 şi 3 Cod Penal), precizează PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ