STS – spălat de presa băsistă

| 06 feb, 2014

Au încercat la început să arunce vina exclusiv pe ISU şi Romatsa, apoi pe MAPN, ba chiar şi pe Arafat. Nu le-a mers. Nu le-a mers şi pentru că STS-ul a continuat o politică de comunicare ce în final s-a dovedit a fi una mincinoasă.

Ieşirea de duminică a preşedintelui prin care acesta l-a apărat necondiţionat pe Marcel Opriş a fost bine înţeleasă de către jurnaliştii de casă ai Cotroceniului. Nici nu a apucat bine Băsescu să le facă cu ochiul, că au şi început să dea din coadă, aşteptând bucuroşi următoarele directive. Iar semnalul a fost dat: Opriş nu trebuie să cadă!

Imperiul clădit de Traian Băsescu se destramă încet încet, bucată cu bucată. După ce a pierdut rând pe rând 2 guverne obediente, 2 prim-miniştri, majoritatea în Parlament, pentru ca în final să piardă şi controlul asupra partidului său de suflet, regimul Băsescu rămâne agăţat în două puncte tari: controlul asupra Justiţiei şi stăpânirea serviciilor secrete într-o singură mână.

Accidentul aviatic din munţii Apuseni a venit cum nu se poate mai prost pentru Traian Băsescu, care este acum pe punctul de a pierde încă un personaj loial precum generalul Opriş, dar, mai ales, este pe cale de a scăpa din mână unul din puţinele atuuri rămase, respectiv Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. În aceste condiţii, nu este de mirare disperarea afişată de către preşedinte zilele acestea. Iar mesajul a fost receptat astfel că propaganda prezidenţială şi-a turat motoarele la maxim.

Au încercat la început să arunce vina exclusiv pe ISU şi Romatsa, apoi pe MAPN, ba chiar şi pe Arafat. Nu le-a mers. Nu le-a mers şi pentru că STS-ul a continuat o politică de comunicare ce în final s-a dovedit a fi una mincinoasă. De exemplu, raportul Romatsa contrazice comunicatul dat de STS conform căruia medicul Radu Zamfir nu a oferit celor de la 112 date GPS, ci doar ora şi data de pe ecranul telefonului. Mai mult, orele şi minutele indicate de STS nu corespund cu orele şi minutele la care medicul Zamfir a iniţiat de pe telefonul său apelurile către 112, fapt ce leagă încă o cărămidă de gâtul lui Marcel Opriş şi al instituţiei pe care încă, o conduce.

În aceste condiţii, jurnaliştii aserviţi lui Traian Băsescu s-au reorientat, încercând să mute atenţia asupra “pericolului” mutării STS-ului din subordinea directă a unui singur om – Traian Băsescu şi aducerea în curtea M.A.I-ului, mai precis în cadrul nou înfiinţatului Departament pentru situaţii de urgenţă. Umplându-se de ridicol, ziariştii de tip slugă au început să plângă pe umărul cu epoleţi al generalului Marcel Opriş, blamând “atacul isteric la adresa Serviciului de Telecomunicaţii Speciale” şi aducând în atenţie posibilitatea fraudării alegerilor electorale, odată cu scăparea acestui serviciu special din mâna preşedintelui. Dar, cum gura păcătosului adevăr grăieşte, cine să ştie mai bine despre fraudarea alegerilor cu ajutorul STS decât Traian Băsescu şi acoliţii săi ? Mai grav este în schimb faptul că aceşti aşa-zişi jurnalişti preferă să se facă preş în faţă preşedintelui şi scut în faţa lui Opriş, călcând cu cinism peste adevăr şi trecând cu nepăsare peste cadavrele Aurei Ion şi al lui Adrian Iovan. Doar că să cureţe STS-ul de mizerie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
cantautor
" Mai grav este în schimb faptul că aceşti aşa-zişi jurnalişti preferă să se facă preş în faţă USL-ului şi scut în faţa lui Ponta, călcând cu cinism peste adevăr şi trecând cu nepăsare peste cadavrele Aurei Ion şi al lui Adrian Iovan. Doar că să nu cureţe STS-ul de mizerie"
06 feb, 2014
Cash
STS
Mai asa zis jurnalist,nu stii ca STS asigura comunicatiile in timpul alegerilor?Pana acum a fost corect si impartial.Vrei sa ajunga la Ponta sau Dragnea ca sa-l manipuleze?Oare nu ai fost atent la argumentele oamenilor care au ceva in cap(spre deosebire de tine)?Pana si Ministra Transporturilor din guvernul preaiubitului tau Ponta a spus ca STS nu are nici-o vina...Chiar ati ajuns ca,pentru un pumn de arginti,sa mintiti cu nerusinare???
06 feb, 2014
angela
asa sa fie??
Mai nene, m-ai amuzat de dimineata cu comentariul tau!!
Daca si STS a fost corect la alegeri, atunci bunica mea e fata mare!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ