Povestea cutremurătoare a vieţii lui Adrian Iovan. Imagini difuzate în premieră cu fostul pilot

| 09 feb, 2014

După tragedia aviatică din Apuseni s-a vorbit foarte mult despre Adrian Iovan. Unii l-au acuzat, alţii au spus despre el că e un erou. În viaţa privată Adrian Iovan a fost, cu adevărat, un bărbat iubit, lucrul cara s-a putut vedea chiar la înmormantarea sa, când la aceeaşi masă au stat toate femeile care au contat în viaţa lui.

Povestea vieţii lui Adrian Iovan a fost spusă la România TV, de prietenii săi, într-un material emoţionant şi tulburător, în care se regăsesc şi imagini difuzate în premieră.

Viaţa omului Adrian Iovan e ca o filă de roman, iar cei care i-au fost prieteni i-au spus povestea. Adrian Iovan n-a avut multe iubiri, dar, pe capitole, şi le-a rezumt simplu: zborul, copiii şi femeile frumoase. La bordul avionului se simţea în largul lui şi, dacă cineva l-ar fi întrebat cum vrea să moară, sigur ar fi spus că la manşă. Aşa s-a şi întamplat zilele trecute când, pentru ultima oară a auzit îndemnul: “Liber căpitane!”. A aterizat forţat, dar perfect. Îi placea să facă aterizari line şi sigure. Ironic sau nu, i-a dus pe toţi în siguranţă până la sol. Nu s-a gândit la el, ci la ei.

Contestat sau nu, Adrian Iovan va rămâne, cel puţin pentru familia şi apropiatii lui, un erou. Un erou cu o viaţă tumultoasă, cu amărăciuni despre care uneori a vorbit, dar, cel mai adesea, a preferat să le păstreze pentru el. Despre Iovan, prietenii spun că a fost un om cu suflet mare care şi-a drămuit iubirea în mod egal pentru cei doi copii şi femeile din viaţa lui. Şi, nu e de mirare că tot aviaţia a fost cea care i-a adus în viaţă dragostea.

Citeşte continuarea şi vezi VIDEO pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ