Accident cu zece persoane implicate, în Timiş. Cinci oameni încarceraţi, iar unul decedat

| 06 dec, 10:27

Un accident rutier a avut loc vineri dimineaţă, la ieşirea de pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Arad, spre Timişoara, în zona localităţii Giarmata, în accident fiind implicate un TIR, un autoturism si un microbuz. Cinci persoane sunt încarcerate şi una decedată, coform primelor informaţii.

 

Potrivt reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, accidentul a avut loc la ora 7.35, pe A1, pe sensul de mers Arad - Timişoara, conform News.ro.
”În accident au fost implicate un autotren cu o persoană, un autoturism cu 2 persoane şi un microbuz cu 7 persoane. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ”, a transmis ISU Timiş.
Potrivit sursei citate, din primele informaţii, sunt 5 persoane încarcerate în microbuz şi o persoană posibil decedată.

 

Tag-uri: acciden, autotren
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ