Adevărul a ieşit la iveală! De ce a plecat Adelina Pestriţu de la Kanal D

| 13 ian, 10:06

Adelina Pestriţu pregăteşte mutarea anului în televiziune. Fosta doamnă Vârciu aspiră la cel mai puternic post de televiziune din România, Pro TV.

Adelina Pestritu isi doreste un loc de munca in Pro TV, iar demersurile in acest ar fi deja facute.  Inca de anul trecut, bruneta s-a intalnit cu producatori din redactia de pe Pache pentru a pune la cale un proiect impreuna. Totul e la nivel de discutie, caci primul pas a fost ca vedeta TV sa-si dea demisia, iar dupa cateva luni sa uimeasca pe toata lumea cu un job nou, scrie Cancan.

Citeşte şi:  Adelina Pestrițu, umilită de turcii de la Kanal D! Cum a revenit Andreea Mantea la emisiunea de noapte

Adelina spera de multa vreme sa obtina un loc de prezentatoare in cladirea PRO-ului, iar visul s-ar putea sa-i devina realitate. Bruneta tine mult la imaginea ei, motiv pentru care s-a dezis de scandaluri, spun sursele citate de publicatia tabloida.

Citeşte şi:   Adelina Pestriţu dă cărţile pe faţă: Vedeta spune ADEVĂRUL despre emisiunea pe care a prezentat-o 2 ani de zile

"De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. In Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ