Adelina Pestrițu, umilită de turcii de la Kanal D! Cum a revenit Andreea Mantea la emisiunea de noapte

| 07 ian, 20:00

Turcii de la Kanal D i-au dat o lovitură dură Adelinei Pestrițu. Fosta vedetă a postului turcesc primea pentru prestația sa 5.000 de euro, în vreme ce pentru Andreea Mantea șefii Kanal D au urcat onorariul la 8.000 de euro.

Adelina Pestrițu a putut observa ce valoare de piață are și care este valoarea Andreei Mantea. Turcii de la Kanal D o remunerau pentru prestația de la emisiunea nocturnă cu 5.000 de euro lunar.

Potrivit Libertatea,  Adelina Pestriţu a ştiut că nu mai vrea să continue show-ul nocturn de la Kanal D încă de anul trecut, motiv pentru care, după încheierea sezonului, înainte de Sărbători, şi-a prezentat demisia.

Când toată lumea s-a convins că Adelina a renunţat la salariul de aproximativ 5.000 de euro, cât se vehiculează că ar fi câştigat, pentru proiectele personale, Andreea Mantea a fost convocată de urgenţă pentru preluarea responsabilităţilor ei şi, se pare, ar fi intrat în pâine cu contractul nesemnat, din cauza timpului prea scurt.

Citește și:   Adelina Pestriţu dă cărţile pe faţă: Vedeta spune ADEVĂRUL despre emisiunea pe care a prezentat-o 2 ani de zile

Negocierile cu Manteau au început din 2015

Turcii au chemat-o la negocieri la sfarsitul de an 2015 si i-au propus sa vina in locul Adelinei, care inca de pe atunci planuia sa dispara de pe micul ecran.

"Ea este o prezentatoare buna, era de asteptat sa revina la Kanal D. Este mult mai buna ca Adelina si stie cum sa reactioneze si in momente de criza. Plus ca are si lipici la public. Cum a fost o situatie disperata, turcii nu s-au uitat la bani. I-au dat Andreei 8.000 de euro. Sunt mult bani, foarte multi.", a declarat o sursa de incredere, din Kanal D, pentru CANCAN.ro.

Andreea Mantea a prezentat impreuna cu Madalin Ionescu emisiunea de noapte de la Kanal D, dar si "Nunta cu Surprize", iar in total avea 12.000 de euro, insa a plecat dupa ce nu s-a mai inteles la bani cu oficialii turci.

Dupa acest episod, Andreea a acceptat provocarea de a fi "Burlacita", de la Antena 1, pe "numai" 50.000 de euro pe sezon, o suma, de altfel, fabuloasa, iar apoi a prezentat emisiunea "Da o sansa dragostei", de la Euforia TV, pe 3.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 14:50
Ema
BANI BANI BANI
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]
08 feb, 12:31
Gerhard
Aiureli de TV
Este cineva in stare sa spuna pe ce criteriu aceste individe castiga asemenea sume absolut nejustificate?
11 feb, 11:26
Cornel
Mantea
Da! Exista niste criterii, stabilite de televiziunile de rahat, cu emisiuni pe care le urmareste un popor de rahat: curve, proaste, nesimtite, fara rusine.
29 ian, 16:27
Ema
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
22 ian, 20:36
Monica
*
Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ