Andreea Mantea i-a luat locul Adelinei Pestriţu la Kanal D. Care a fost DETALIUL care a făcut diferenţa

| 06 ian, 20:37

Adelina Pestriţu a anunţat marţi (5 ianuarie) faptul că a încetat colaborarea cu postul Kanal D, unde era co-prezentatoare, scrie Click.

Conducerea Kanal D s-a mobilizat repede şi i-a găsit repede o înlocuitoare brunetei. Locul ei a fost luat de o altă vedetă. Andreea Mantea a revenit în sânul emisiunii „WOWbiz”, marţi seară (5 ianuarie) după ce a lipsit o lungă perioadă de timp.

Mădălin Ionescu a moderat singur prima ediţie din 2016 a emisiunii ''WOWbiz'', după ce Adelina Pestriţu a renunţat la show. Surpriza serii a fost întoarcerea Andreei Mantea la Kanal D. Începând de marţi seară, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele două vedete au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes. Andreea Mantea s-a declarat încântată că a revenit alături de echipa Kanal D.

CITEŞTE ŞI Adelina Petriţu dă cărţile pe faţă: Vedeta spune ADEVĂRUL despre emisiunea pe care a prezentat-o 2 ani de zile

''Dragi prieteni, m-am întors. E un proiect de suflet pentru mine. A fost greu, dar frumos. Am plecat o perioadă, dar m-am întors cu tot dragul, din tot sufletul. Abia aştept să ne petrecem serile împreună la Kanal D'', a precizat Andreea Mantea.

La scurt timp după ce a revenit în platoul emisiunii, Mantea a avut parte de o surpriză. Ştefan Stan a venit să îi ureze bun venit fostei sale iubite şi i-a adus Andreei un buchet de trandafiri roşii.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 19:41
gheorghe
franciza alternativa
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experinta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: [email protected]
29 ian, 16:25
Ema
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. sellectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
22 ian, 20:35
Monica
*
Usor de castigat! Esti dornic sa castigi mai multi bani? Iti doresti chiar independenta financiara? Alatura-te acum echipei noastre si invata pas cu pas procedura simpla prin care poti ajunge la castiguri chiar si din prima luna, fara sa fie nevoie sa recrutezi oameni in retele, fara multe batai de cap! Trebuie doar sa ma contactezi cat mai repede la adresa mea de email: [email protected]
11 ian, 20:56
rodica
oferta
Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română
ePublishers ce vizează piața cărților electronice cauta colaboratori dispusi să lucreze în fața calculatorului.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email.
Cerințe:
- cunostinte minime PC
- conexiune la internet
- seriozitate
- răbdare
- dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
Pentru mai multe informații la adresa de email: [email protected]
07 ian, 19:05
mirela
OFERTA
Extra lucru la domiciliu! Acum se stie: suntem numarul unu pe piata ofertelor de lucru la domiciliu!
Suntem cei mai cautati si cei mai prezenti!Pentru ca suntem seriosi! Si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi!
Va asiguram toate conditiile pentru a castiga bani: instruire gratuita, contract de comision, echipa dinamica.
Cereti acum informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ