Adevărul a ieşit la iveală! Cum au ajuns la cuțite Adelina Pestrițu și Andreea Mantea

| 08 ian, 20:06

Două subiecte mondene țin prima pagină a tabloidelor din România. Telenovela dintre Cristi Borcea și femeile din viața lui și schimbarea bruscă între Adelina Pestrițu și Andreea Mantea de la Kanal D. Rocada dintre cele două bombe sexy scoate la iveală un istoric deloc roz între cele două.

Inlocuirea Adelinei Pestritu cu Andreea Mantea la emisiunea de noapte de la Kanal D a scos la iveala dusmania pe care cele doua si-o poarta de ani buni.

Timp de cativa ani, Andreea Mantea a fost vedeta emisiunii Wowbizz, pe care a prezentat-o alaturi de Madalin Ionescu. In 2013, vestea ca focoasa bruneta a fost inlocuita cu Adelina Pestritu a luat prin surprindere pe toata lumea. Pe vremea aceea au existat zvonuri conform carora sefii de la Kanal D i-ar fi cautat nod in papura Andreei, doar pentru ca fosta sotie a lui Liviu Varciu devenise preferata lor, scrie Cancan.

Citește și:  Adelina Pestrițu, umilită de turcii de la Kanal D! Cum a revenit Andreea Mantea la emisiunea de noapte

De altfel, nici Andreea si nici Adelina nu s-au putut abtine sa isi trimita sageti otravite. Intr-un final, lucrurile s-au asezat, insa, cele doua au continuat sa se dusmaneasca si sa se evite. Desi au dat nas in nas de mai multe ori, Andreea nici nu a vrut sa auda sa de Adelina, ba chiar a ignorat-o cu gratie. Conform apropiatilor, brunetele aveau lucruri de impartit inainte de a ajunge prezentatoare TV, inca de pe vremea cand isi castigau banii din modelling.

Desi nu este dusmanoasa din fire, Adelina nu a suportat-o niciodata pe Andreea, motivul fiind faptul ca a considerat intotdeauna ca intre fostul sau sot, Liviu Varciu, si rivala ei pe plan profesional a existat mereu o legatura:”S-au barfit pe la colturi, si-au transmis mesaje cu subinteles. Adelina e mai visatoare, nu pune totul la suflet. In schimb, Andreea este foarte dusmanoasa. Daca ai calcat-o pe batatura nu te va ierta niciodata si va face tot posibilul sa se razbune.

Citește și:   Adelina Pestriţu dă cărţile pe faţă: Vedeta spune ADEVĂRUL despre emisiunea pe care a prezentat-o 2 ani de zile

E o fire dificila, asta este clar. Pestritu a fost mereu deranjata de glumele pe care Liviu le avea cu Andreea. De alfel, se zvoneste ca cei doi ar fi avut o relatie acum multi ani, deci na, este foarte clar ca Adelina nu avea cum sa o placa sau sa se imprieteneasca prea tare cu Mantea. Inclusiv pentru joburile din club a fost batalie intre cele doua, pe sumele primite la evenimente. S-au urat intotdeauna, chiar daca nu s-au manifestat dispretul pe fata, in public”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 19:19
mary
CĂUTĂM COLABORATORI PENTRU POSTARE ANUNŢURI
Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time
Se lucrează comod de acasa în funcţie de abilităţi.
Cerinţe: - necesar calculator
- conexiune internet
- răbdare
- cunoştinţe minime PC
- seriozitate
- perseverenţă
- atenţie la detalii
Nu este necesară experienţa. Castig este 100-285 euro lunar!
Oferim şi solicităm seriozitate! Raspunsul il veti primi in maxim 24 de ore!
Pentru informaţii trimiteţi textul ,,info’’ pe adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ